Wijnactie

Diverse flessen wijn - Lions Hardenberg

Wijnactie 2022

Ook dit jaar verkoopt Lions Hardenberg weer diverse wijnen en bieren om geld in te zamelen voor het goede doel, Stichting Sinterklaas Activiteiten Hardenberg. Deze stichting zorgt ervoor dat iedereen uit Hardenberg kan deelnemen aan de sinterklaas activiteiten in Hardenberg. Door de  stijgende kosten wordt het steeds moeilijker om alle kosten dekkend te kunnen krijgen en houden voor de organisatie en daarom heeft Lions Hardenberg deze stichting gekozen als goede doel. Want elk kind verdiend het om mee te kunnen doen met de sinterklaas activiteiten in Hardenberg!

De producten

Er zijn 3 verschillende wijnen en 1 bierpakket te bestellen. De rode en witte wijn zijn per doos te bestellen en de prosecco is per fles te bestellen. Bestel ze hieronder.

Rode wijn - lions Hardenberg
Passo del Sud
chardonnay - 400x300
Rosenhof Chardonnay
Prosecco - lions hardenberg
Prosecco
Mommeriete doos

De bestelde wijnen en/of bieren zijn af te halen bij Olivier Wijnhandel & Slijterij te Hardenberg. Lees hier ons leveringsbeleid. Neem de bevestigingsmail mee voor het afhalen van je bestelling. Geen mail ontvangen? Check je spam! Deze mail kan in je ongewenste mail terecht zijn gekomen. 

Goede doel

De Stichting Sinterklaas Activiteiten Hardenberg is het goede doel voor de wijnactie van dit jaar. 

Deze stichting organiseert jaarlijks de activiteiten omtrent sinterklaas in de december maand, waaronder de intocht, een theatervoorstelling, een inkoopmiddag en een sinterklaaswandeling. Al deze activiteiten willen ze voor iedereen toegankelijk houden, zodat iedereen in Hardenberg maximaal kan genieten van het sinterklaasfeest. Deze festiviteiten worden georganiseerd door een enthousiaste groep vrijwilligers en financieel mede mogelijk gemaakt door winkeliers, ondernemers en overige giften. 

Stichting Sinterklaas Activiteiten Hardenberg - Goede Doel wijnactie Lions

Wij verkopen geen alcohol aan minderjarigen.

Lees hier ons leveringsbeleid

Lees hier onze algemene voorwaarden

Nix18 logo